Tõenäosus, et tegu on sama isikuga, kes Snelli tiigi ääres ühe naise tappis ja teist raskelt vigastas, on siiski väike, sest ohvrite antud isikukirjeldused on erinevad.

“Kui aga arvestada ründe iseloomu, ehk rünnati ikkagi võõraid inimesi tänaval, siis on mingi võimalus siiski olemas ja seda tuleb kontrollida. Aga need isikukirjeldused on siiski piisavalt erinevad,” ütles Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Maria-Elisa Tuulik Delfile.

Seda, kas raudkangiga kallale tulnud mees enne ka mingeid nõudmisi esitas, Tuulik pikemalt ei kommenteerinud, kuid toonitas, et tegu oli ikkagi vägivaldse rünnakuga, mitte näiteks röövimisega.

5. märtsil kella 19.30 ajal ründas tundmatu mees Õle tänaval 16- ja 18-aastast neiut, lõi neid raudkangitaolise esemega ja seejärel põgenes sündmuskohalt. Mees oli kannatanute hinnangul umbes 170 sentimeetrit pikk, 20-25 aastat vana ning rääkis vene keelt, teatas Põhja prefektuuri pressiesindaja.

Vaata ülejäänud fotosid SIIT.

Kuigi antud kurjategija kirjeldus erineb eelmise aasta novembris Snelli tiigi juures jõhkralt kahte naist rünnanud mehe kirjeldusest, kontrollib politsei, kas tegemist võib olla sama mehega.

Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Maria-Elisa Tuuliku sõnul pole ohvrite elu ohus. “Nad vaadati küll haiglas üle, kuid praeguseks on nad kodusele ravile lubatud,” selgitas pressiesindaja Delfile.