Politseile teadaolevalt lahkus Henri eile õhtul kella 19 ajal Karksi-Nuiast Loode tänava kodust ning ei ole tänaseni sinna naasnud. Piirkonda jääva ettevõtte turvakaamera lindistusest nähtub, et mees liikus eile õhtul mööda Lilli teed Valga-Uulu maantee suunas ning peale seda puudub teadmine, kuhu ta edasi liikuda võis. Lähedaste sõnul puudub mehel mobiiltelefon, mistõttu ei ole pere ja tuttavad temaga eilsest õhtust kontakti saanud. Teadaolevalt ei ole mehel Karksi kandis ka sõpru ega tuttavaid, kelle juures ta võiks peatuda.

Korrakaitsjad ja lähedased kontrollisid eile õhtul ja öösel mehe kodukanti ümbritsevaid teid, tänavaid ja võimalikke liikumissuundi. Õhtul saabus appi ka koerajuht ühes teenistuskoeraga, kes kontrollisid piirkonna metsasihte, ent meest leida ei õnnestunud. Praeguseks on politsei lisaks kontrollinud ka haiglas viibivate inimeste nimekirja ning teisi võimalikke kohti ja aadresse, kus mees viivida võiks. Paraku puudub praeguseni teadmine, kuhu Henri on suundunud.

Henri on umbes 180 cm pikk, keskmise kehaehitusega ja pruuni värvi juustega. Lahkudes olid noormehel jalas heledad teksapüksid ja hall särk.

Kõigil, kel on infot otsitava mehe kohta, palutakse sellest teada anda hädaabinumbril 112.

Täiendus

PPA andis täna õhtul pisut enne kella 19 teada, et veidi aega tagasi teatas üks Karksi-Nuia pere, et eile kadunuks jäänud Henri ilmus nende kodu ukse taha. Ligemale 12 tundi ringi ekselnud mees anti meedikute hoole alla.