Põhja prefektuuri Lääne-Harju jaoskonna juht Veiko Randlaine kinnitab, et politseinikud on teinud aktiivset tööd selleks, et kuriteos kahtlustatav võimalikult kiiresti tabada.

„Uurijad on kogunud tõendeid nii sündmuskohalt kui ka selle vahetuslähedusest, võtnud DNA-proovid, kuulanud üle rünnaku ohvriks langenud naise ning teinud teisi ekspertiisi jaoks vajalikke toiminguid. Samuti kontrollitakse varasemalt sarnaste tegude tõttu politsei huviorbiidis olnud isikuid. Oleme kaasanud selle kuriteo lahendamiseks paljusid meie kogenud politseinikke ning ründaja tabamine on loodetavasti vaid aja küsimus ,“ ütles Randlaine.

Kannatanu sõnul on teda rünnanud mees lühemat kasvu, umbes 165-167 cm pikkune ning kuni 30-aastane. Tal on lühikesed, üle kõrvade kasvanud tumepruunid juuksed ning ta kandis musta värvi kandilise kujuga plastikraamidega prille. Tema riietus oli pigem igapäevane kui sportlik, üleriietest meenub naisele tumedat värvi jakk.

Teada on, et mehel olid käes metalsed käerauad. Rüseluse käigus võis ründaja saada näovigastusi, kaasa arvatud küünistamisest tingitud marrastusi.

Politsei palub kõigil, kes eeltoodud juhtumit või kirjeldusele vastavat meest nägid, või teavad midagi, anda sellest teada numbritel 612 5746 või 112.