Otepää linn on liikluseks avatud, kuid piiratud on peatumis- ja parkimiskorda – see tähendab, et jälgida tuleb liikluskorraldusvahendeid, teatas Lõuna prefektuuri pressiesindaja Agu Lall.

Liiklust reguleerivad politseiametnikud ja politseikolledži kadetid. Segaduste ja hilinemiste vältimiseks tuleb arvestada, et liikluse reguleerijate märguanded on seaduseks ja kuuluvad kohesele täitmisele.

Otepääle saabumist tuleks planeerida väikese ajavaruga, et vältida ja vähendada viimasel minutil saabujate tekitatud liiklusseisakuid.

"Viimastel päevadel on päris korralikult lund sadanud ja seetõttu peaks kõik sõidukijuhid olema maksimaalselt ettevaatlikud," ütles Otepää konstaablijaoskonna piirkonnavanem komissar Jaanus Kokkonen. "Kuna autosid liigub nendel päevadel Otepää piirkonnas tavaliselt rohkem, siis arvestagem kaasliiklejatega ning liiklust korraldavate ametnike märguannetega. Tuletan kõigile meelde, et sõidukitesse ei jäetaks nähtavale kohale väärtuslikke esemeid“.


Kokkonen lisas, et mõlemal võistluspäeval on Otepää piirkonnas tavapärasest rohkem politseipatrulle ning kindlasti kontrollitakse sõidukijuhtide võimalikku joovet.