“Just elanikke häirivate õigusrikkumiste vastu võitlemiseks ühistranspordis suurendas politseiosakond patrullide arvu ühissõidukites,” ütles Eesti Päevalehele Põhja politseiosakonna Sitsi konstaablijaoskonna juhtivkonstaabel Uudo Sepa.

“Operatsioonis osaleb 6–7 lisapatrulli, kes sisenevad ühissõidukisse teatud peatustest, teatud kellaajal,” rääkis Sepa. “Kuna Põhja-Tallinna elanikud otsesõnu vihjasid vajadusele, siis võtsime eesmärgiks teha kindla hooajani vähemalt kord nädalas selline aktsioon.”

Tänavate ohtlikkuse kohta koostatud pingerida seab üheksa röövimisepisoodiga esikohale Kopli tänava. Kuriteoohtlikud on Kopli ja Sõle tänava suuremad liiklussõlmed. Röövimisi on täheldatud konkreetsetes paikades, näiteks on omavahel seotud Kopli ja Tööstuse tänav, Tööstuse tänava ainsad röövimised on olnud just ristumiskohas.

Samuti võib ohtlikkuse poolest esile tõsta Balti jaama ja selle ümbrust. Balti jaam ühendab Kopli tänavat ja Toompuiesteed. Kõik Toompuiesteel olnud röövimised sooritati Balti jaamas või selle vahetus läheduses.