18. juulil kell 17.58 teatati korteripõlengust Tallinnas Sitsi tn 11. Põlesid madrats, tekk ja padi. Korteri omanik viidi vingumürgitusega Mustamäe haiglasse. Tulekahju sai oletatavalt alguse hooletusest suitsetamisel.

19. juulil kell 02.50 teatati tulekahjust Tartus Ringtee 12. Tules hävis 16m² suurune plasttorude valmistamise tsehh koos sisustusega. Tulekahju põhjus on selgitamisel.

Pommiteated

18. juulil kell 09.14 teatati kahtlasest kohvrist Tallinnas Estonia pst 15 välisukse ees. Sündmuskohal käinud demineerijad lasid kohvri veekahuriga tükkideks ja tegid kindlaks, et kohvris oli kaks tühja karpi.

18. juulil tõid Tallinna Üksik Päästekompanii demineerijad Harjumaalt Aegviidu polügoonilt ära mürsu, miinipilduja miini saba ja kaks õppe-otstarbelist mürsku. Lõhkekeha tehti kahjutuks.

18. juulil leiti Tallinnas Betooni 12 Emexi territooriumilt mürsk. Demineerijad ohutustasid selle.

Õnnetused veekogude äääres

18. juulil kell 09.23 teatati, et Põlvamaal Saarjärve on uppunud inimene. Tuukrid tõid veest välja 1930 a sündinud naisterahva surnukeha.

18. juulil teatati Jõgeva häirekeskusele, et Saare vallas on Saare järvest leitud uppunud meesterahva surnukeha. Päästeteenistuse abi ei vajatud, kuna kohalikud elanikud said hukkunu oma jõududega välja tõmmata.

18. juulil kell 18.57 teatati jõkke uppuvast lapsest Narva linnas. Poiss toodi veest välja kohalike elanike poolt, kiirabi andis poisile esmaabi ja toimetas ta haiglasse.

Muud

18. juulil kell 14.38 teatati ammoniaagi lekkest Jõgeva Piimakombinaadis jäävee aurutivannis. Leke kõrvaldati.