Täna hommikul kell 7.20 sõitis Pärnumaal Sauga vallas Vainu külas liiklusmärkidega reguleeritud Urde ülesõidul reisirongile ette sõiduauto. Politsei kinnitusel olid mõlema liiklusvahendi juhid kained ning inimesed õnnetuses viga ei saanud.

Autol sai kannatada esiosa, rong pääses kriimustustega. Politsei menetlust ei alustanud ja asjaga tegeleb edasi kindlustusselts. Samuti palus politsei inimestele meelde tuletada, et reguleerimata raudteeülesõitudel tuleks olla eriliselt tähelepanelik.

„Sõidugraafik on sassis ja loomulikult puudub peatustes igasugune teavitus. Elroni kiituseks aga, et Tallinn – Viljandi rong ootas Lelles ära Pärnust saabuva rongi tagamaks ümberistumise Viljandi suunda. Kaareste valitsemiseajal ei olnud see isegi mitte mõeldav,ˮ kirjutas õnnetuse pealtnägija Delfile viidates rongifirma varasemale kommunikatsioonijuhile.

Elron andis kella üheksa ja kümne vahel oma Twitteris ja veebis teada, et õnnetuse tõttu hilineb kolm rongi vastavalt 10, 11 ja 19 minutit. Nende viimase, kell 10.09 postitatud sõnumi järgi seisab õnnetusse sattunud rong Pulli lähedal, ootab politseid ja edasisõidu aeg on täpsustamisel. Politsei kinnitas, et nemad tol hetkel enam rongi kinni ei hoidnud. Delfi katsed Elronit tabada pole seni õnnestunud.