Õnnetuses sai viga mootorrattal liikunud 33-aastane mees, kelle kiirabi haiglasse toimetas. Õnnetuse pealtnägija Kevin Kadakas rääkis Delfile, et mootorrattaga sõitnud mees viidi kiirabisse lausa helikopteriga.

Kokkupõrkes osalenud tumedat värvi maasturi-tüüpi sõiduauto lahkus sündmuskohalt, liikudes esialgse info kohaselt edasi Tallinna poole. Juhtunu asjaolud on selgitamisel.

Sellega seoses palub politsei pealtnägijate abi. Politsei palub kõigil, kel on infot sõiduki või juhtunu kohta, võtta politseiga ühendust telefonil 4446652, 5099531 või kirjutada ave.tigase@politsei.ee.

Kadakase kirjelduse kohaselt juhtus õnnetus nõnda, et tema ees sõitnud kitsa numbrimärgiga Lexus hakkas möödasõitu tegema, kuid keeras ette mootorratturile, kes kokkupõrke vältimiseks järsu pöörde tegi seetõttu kraavi lendas. Ka tema oli plaaninud möödasõitu sooritada. "Tsiklimees oli kraavis, roided kõik puruks," kirjeldas Kadakas, kes kutsus kohe kiirabi.

"See auto, kes selle jama korraldas, sõitis eest ära minema. Meil jäi meelde lühikese numbrimärgiga Lexus," selgitas Kadakas. Ta kutsus politsei ja tema kirjelduste kohaselt jõudsid politseinikud selle auto ka kinni pidada. Siiski pole veel päris kindel, et kätte saadi just õige auto.

Politsei poolt on juhtunu asjaolud selgitamisel.