Tulekahjudest:

03. detsembril kell 05.26 teatati tulekahjust Raplamaal Märjamaa vallas Velise külas. Ühekorruselises eterniitkatusega talumajas põles üks tuba, mille sisustus hävis. Hoone sai vee- ja kuumakahjustusi. Sündmuskohalt viidi haiglasse 46aastane mees ja 74aastane naine. Sündmuse asjaolud on selgitamisel.

03. detsembril kell 16.15 teatati tulekahjust Tartumaal Kambja vallas Sirvaku külas, kus põles elumaja. Päästjate sündmuskohale jõudes põles hoone lahtise leegiga. Maja katus hävis. Sündmust uuritakse.

03. detsembril kell 15.45 teatati tulekahjust Võrumaal Võru vallas Verijärve külas, kus põles puidutöökoda. Tules oli hoone katus, vahelaed ja seinad osaliselt. Sündmuse asjaolud on selgitamisel.

Demineerimistöödest:

03.detsembril kell 11.56 hävitasid Tallinna Üksik-Päästekompanii demineerijad kaks mürsku, mis leiti Harjumaal Kuusalu vallas Kuusalu külas.

03. detsembril kell 12.12 teatati, et Pärnumaal Pärnu-Jaagupi päästekomandosse on toodud ilma sütikuta õppe-tankitõrjemiin. Miin lokaliseeriti.

03. detsembril kell 13.22 hävitas Päästeameti pommigrupp 3 granaati ja 5 granaadivart, mis leiti Tallinnas Rahumäe tee surnuaialt.

03. detsembril kell 18.55 lokaliseerisid Tartu Üksik-päästekompanii demineerijad õppetankitõrjemiini, mis oli toodud Võru päästekomandosse.