14. augustil kella 19.13 ajal teatati, et Tallinna lennujaamas maandub purunenud rehviga lennuk ning lennukis on 82 reisijat ja 4 meeskonnaliiget. Päästjad suundusid lennujaama territooriumile, kus neid võttis vastu Tallinna lennujaama päästeteenistus. Päästjad koostöös lennujaama päästeteenistusega koostasid tegevuskava ning hakkasid valmistuma lennuki hädamaandumiseks. Lennuk maandus õnnelikult Tallinna lennujaama kella 20.23 ajal.

Lennujaama päästeteenistus alustas koheselt lennuki jahutamisega. Päästjad kontrollisid termokaamerate abil lennuki rataste temperatuuri. Maapealne meeskond vaatas lennuki üle ja lennuk ruleeris iseseisvalt seisuplatsile. Keegi meditsiinilist abi ei vajanud.

Päästetööde juht Leonid Pahhutši kiitis professionaalse ja operatiivse töö eest Tallinna lennujaama päästeteenistust. Ta märkis, et eilne ohuolukorra lahendamine läks edukalt tänu eelmisel aastal sisekaitseakadeemia poolt läbi viidud lennuki hädamaandumise õppusele, kus kõik osapooled said praktiliselt harjutada lennuõnnetuse lahendamist.

Pahhutši tänas lennuki ekipaaži, kes suutis säilitada rahu ekstreemses olukorras, jääda võimalikult kaua õhku ning anda maapealsetele teenistustele aega hädamaandumiseks ette valmistada.