"Kontrollimisel selgus, et tulekahju või muu õnnetuse korral pole inimestel võimalik enamikest hoonetest ohutult väljuda. Ühegi evakuatsiooninõude rikkumist ei tuvastatud vaid Rakvere ööklubis Carola," võttis reidi tulemused kokku järelevalveteenistuse juht Rivo Neuhaus.

Tapal asuvas ööklubis Zik-Zak oli kaks väljapääsu, kuid evakuatsioonitee oli väga pikk - kulges leti tagant läbi laoruumi ning lõppes lukustatud uksega, mille võtme asukohta keegi ei teadnud, teatas Ida-Eesti päästekeskuse pressiesindaja. Samuti puudus ööklubis evakuatsioonimärgistus.

Rakveres Virma pubis oli samuti piisavalt evakuatsioonipääse, kuid need ei olnud kõik kasutatavad - üks uks ei olnud seestpoolt võtmeta avatav.

Kõige suuremad probleemid evakuatsiooniväljapääsudega tuvastati aga ööklubis Lokaal. Teoreetilisi väljapääse oli seal küll piisavalt - kokku umbes seitse, kuid evakuatsiooniteena oli kasutatav neist vaid üks uks - see oli peasissekäik. Kõik teised, sh teise korruse uksed olid fikseeritud selliselt, et nende kaudu evakueerumine on praktiliselt võimatu või võimalik ainult kõrvalisi tehnilisi vahendeid kasutades.

Jõhvis vastas üldjoontes evakuatsiooni nõuetele vaid Kompromiss, millest on võimalik evakueeruda. Seal oli ebapiisav vaid evakuatsioonimärgistus. Kruzos ja Jõhvi keldris polnud evakuatsioon tagatud, puudusid ka vajalikud märgistused. Küllaltki halb oli olukord ka Jõhvi-Rakvere tee ääres asuvas Night Clubis, kus puudusid evakuatsioonipääsu ega polnud märgistust.

Lisaks eelpool nimetatule puudus ööklubides ka piisav hulk tulekustuteid ning olemasolevad kustutid olid enamasti kontrollimata. Näiteks ööklubis Zik-Zak paiknevate kustutite viimane kontroll oli teostatud 2003. aastal. Kõikide rikkumiste kohta algatati väärteomenetlused.