Kõik sai alguse laupäeva öösel kella poole ühe paiku. "Nimelt kuulsin poole ühe ajal öösel imelikku heli - nagu oleks kivi vastu akent visatud. Mõne minuti jooksul oli sama heli veel vähemalt 5 korda kuulda, kuni läksin kõrvaltoa aknast vaatama ega kedagi akna all pole. Kedagi polnud näha," kirjeldas kortermajas viibinu.

Seejärel oli mõni minut vaikust, kuni aken sai veel neli tabamust. "See oli üsna vali, korteri teise otsa oli kuulda. Uuesti aknast välja vaadates oli näha inimesi, kes jooksid jõe ääres oleval kergliiklusteel üle silla korraks metsa alla. Tegu oli 4-liikmelise noortekambaga, kõik olid nähtavasti puberteedieas poisid," täpsustas ta.

Seejärel teatas Nõmme elanik juhtunust politseisse. PPA Põhja prefektuuri pressiesindaja Marie Aava ütles Delfile, et 27. veebruaril kella 1.40 ajal said Lääne-Harju politseijaoskonna patrullid väljakutse Kaselaane tänavale, kus teataja väitel lasid noorukid õhupüssi või muu taolise esemega vastu teataja akent. Patrull reageeris sündmuskohale, kontrollis läbi kogu ümbruse ja sellega piirnevad alad, kuid kedagi ei leitud. "Keegi vahejuhtumi käigus viga ei saanud, teataja vara kahjustada ei saanud ning teataja avaldust ei soovinud esitada," täpsustas Aava.

Kas tegemist võib olla samade noortega, kes laupäeva hommikul Nõmmel autoteele hüppasid, vehkides relvataolise esemega, ei ole teada. Loe lähemalt SIIT.