Eile kell 9.50 teatati liiklusõnnetusest Tallinna-Narva maantee 45. kilomeetril, kus 36-aastane Kristiine sõitis sõiduautoga Nissan Note paremale teelt välja ja rullus üle katuse.

Kiirabi toimetas juhi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Maanteeamet paneb liiklejatele südamele, et muutlike ilmaolude korral tuleb olla liikluses eriti ettevaatlik, sest ka lühikese distantsi korral võivad teeolud oluliselt erineda.

Täna hommikul on sõiduolud põhi- ja suurematel tugimaanteedel peamiselt head. Päeva jooksul katab sajuala suurema osa Eestist ja liigub edasi aeglaselt kagusse. Sajab peamiselt lund ja sadu on paiguti tugev , kohati tuiskab. Õhutemperatuur tõuseb ning saartel ja läänerannikul võib tulla ka lörtsi ja vihma. Suureneb jäiteoht ning paiguti tekib udu. Tuul on tugevam hommikupoolikul, õhtuks vaibub.

Päeval on pilves ilm. Aeg-ajalt sajab lund ja sadu on paiguti tugev. Lääne-Eestis tuleb sekka ka lörtsi, saarte läänerannikul ka vihma. Kohati tuiskab ning on udu ja jäidet. Pärastlõunal pöördub tuul alates saartest läände ja loodesse ning nõrgeneb.