Harju maakohus sõlmis Bleskoviga kokkuleppemenetluse, mille järgi mees peab altkäemaksu andmise katse ja kuritegelikul teel saadud vara turustamise eest trellide taga olema kuus kuud. Kuna ta on vahi all olnud alates 16. oktoobrist 2005, siis on ta karistuse sisuliselt ära kandnud.

Ülejäänud seitse kuud määrati Bleskovile tingimisi kolmeaastase katseaja ja käitumiskontrolliga, teatas Delfile kohtu pressiesindaja Aet Truu.

Bleskovi süüdistatakse katses omandada 500 USA dollari eest Eesti kodakondsus. 2004. aastal andis Bleskov pistist naisele, kes väitis end töötavat kodakondus- ja migratsiooniametis Tegelikult naine ei töötanud KMA-s, vaid võltsis vajalikud eksamitunnistused. Kuna tegu polnud ametnikuga, jäi altkäemaksu andmine katse staadiumisse.

Veel süüdistatakse Bleskovi 125 000 krooni maksnud varastatud Volkswagen Passati omanikule 30 000 krooni eest tagasimüümises.

Kapo alustas Bleskovi vastu kriminaalasja 1994. aasta novembris. Kuigi ajakirjanduses seostati meest ühe väljapressimise juhtumiga, puudutas see relvade ja laskemoona ebaseaduslikku omamist.