Sel nädalal suhtles ajaleht Põhjarannik Harjumaal elava talumehe Vahur Puuliga, kes kahtlustab, et võis pärast Narva tüdruku tapmist mõrtsukaga kokku puutuda. Mehe sõnul tuli 2012. aasta märtsis tema tallu ajalehekuulutuse peale tööle Narvast pärit 1956. aastal sündinud Aleksandr, kes oli jaaniööl purjuspäi omaette nutnud ja soigunud, nimetades väikest tüdrukut Varvarat ja paludes talt andeks, rääkides, et ta ei tahtnud seda teha, kuid tal polnud muud võimalust ja teda sunniti selleks.

“Algul ei teinud sellest välja, et mine tea, purjus inimese sonimine, aga pärast hakkas süda vaevama,” rääkis mees, kes lõpuks helistas politseile ja andis asjast teada. “Algul öeldi, et minuga võetakse ühendust, aga kui keegi ei helistanud, helistasin jälle ja siis anti mõista, et kui ma seda lollitamist ei jäta, tullakse kohale ja pannakse mul käed raudu,” rääkis mees Põhjarannikule.

Üheksa-aastane Varvara Ivanova jäi kadunuks 2012. aasta 19. märtsil. Tema alasti surnukeha leiti Narva jäähalli lähistelt 23. märtsi hommikul. Ekspertide hinnangul oli tüdrukut seksuaalselt kuritarvitatud, ta surnuks kägistatud ja leidmisele eelnenud ööl kuriteokohalt jäähalli juurde toimetatud.