Eesti kohta annab Nato Review kümnepildilise lühiülevaate ajaloost, alates iseseisva riigi loomisest kuni tänapäevani. Eesti ajalugu illustreerivad pildid 24. veebruari paraadist 1918. aastal, sakslaste ümberasumisest 1939, küüditamisest, metsavendadest ning 1965. aastal raudsesse eesriidesse esimese pilu loonud Tallinn-Helsingi liinilaevast. Ajalooliste fotode sari jätkub piltidega väliseestlaste algatatud ESTO päevadest, perestroikast, Balti ketist ning Eesti liitumisest euroga.

Leedulasi esindab väljaandes kuuest karikatuurist koosnev sari, mis võrdleb humoorikas võtmes elu enne ja pärast Leedu vabanemist 1991. aastal.

Lätile pühendab ajakiri video, mis annab väga mõjuvalt edasi nõukogude terrori alla sattunud lätlaste tundeid. Video viib vaataja KGB vanglasse, kus piinati ja hukati inimesi ning annab sõna inimestele, kes ühel või teisel moel okupatsiooni all kannatasid. 

Nato review märgib, et kui füüsilised märgid Nõukogude okupatsioonist on Balti riikides kadumas, siis inimeste mälestustes on möödunud kannatused alles ning sündmused Ukrainas tekitavad hirmu ajaloo kordumise ees.