17. veebruaril kella 15.10 ajal sõitis tuvastamata sõiduauto Narvas Hariduse tn 30 juures reguleerimata ülekäigurajal otsa sõiduteed ületanud 14-aastasele tüdrukule. Sõiduauto juht lahkus sündmuskohalt ega teavitanud politseid juhtunud liiklusõnnetusest. Tüdruk toimetati kehavigastustega haiglasse, teatas Ida prefektuur.

Meedia kaudu edastatud abipalvele vastasid sündmuskoha läheduses asuvate kaamerate valdajad. Tänu nende salvestistele ja linna valvekaameratele õnnestus õnnetuse põhjustanud autojuht kiiresti tuvastada ning tema suhtes alustati väärteomenetlust.

Narva politseijaoskonna patrullitalituse juht Aleksandr Urb tänab kõiki, kes olid abiks rikkuja tabamisel.

„Põhjustades varalise kahjuga või inimkannatanutega liiklusõnnetuse, on politsei teavitamine kohustuslik. Lisaks karistusele, mis kaasneb liiklusõnnetuse põhjustamisega lisandub sündmuskohalt põgenemise ja politsei mitteteatamisega juurde rahaline trahv, arest või juhtimisõigusest ilma jäämine kuni 24 kuuks. Sündmuskohalt põgenemine ja enda varjamine on seadusega karistatav ning muudab rikkuja jaoks olukorra veelgi raskemaks,“ sõnas Urb.