Tallinnas leidis nädalavahetusel aset kolm lähisuhtevägivalla juhtumit.

Reedel teatati, et Tehnika tänaval asuvas korteris kägistas 28-aastane mees oma elukaaslast, 26-aastast naist. Konflikti juures viibis ka alaealine laps. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Laupäeval teatati, et Põhja-Tallinnas Paldiski maanteel asuvas majas ründas alkoholijoobes 41-aastane mees oma abikaasat, 30-aastast naist. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse.

Pühapäeval teatati, et Põhja-Tallinnas Uus-Maleva tänaval tuli 42-aastasele naisele kallale 35-aastane elukaaslane. Mõlemad osapooled olid alkoholijoobes. Politseinikud pidasid mehe kinni ja toimetasid jaoskonda.

Sarnaselt Tallinnaga leidis ka Ida-Virumaal nädalavahetusel aset kolm perevägivalla juhtumit.

Reedel teatati, et Jõhvis Kaare tänaval tungis 56-aastane mees kallale oma 48-aastasele elukaaslasele.

Laupäeval teatati, et Kohtla-Järvel Outokumpu tänaval lõi 27-aastane mees oma 58-aastast ema.

Laupäeval teatati ka, et Jõhvis Hariduse tänaval tungis 53-aastane mees kallale oma 55-aastasele elukaaslasele. Mees peeti kahtlustatavana kinni.

Nii Harjumaal, Pärnumaal, Tartumaal, Valgamaal kui ka Võrumaal leidis nädalavahetusel aset üks perevägivalla juhtum.

Ööl vastu reedet lõi joobes 35-aastane mees Võrus Uue tänava korteris 27-aastast elukaaslast. Naine õnneks viga ei saanud. Politsei pidas mehe kinni ning viis ta kainenema.

Laupäeval teatati, et Maardus ründas 41-aastane mees oma elukaaslast, 42-aastast naist. Kiirabi toimetas kannatanu kontrolliks haiglasse ja politseinikud toimetasid ründaja jaoskonda.

Ööl vastu pühapäeva puhkes Valgas Pärna puiesteel ühiselt alkoholi tarvitanud elukaaslaste vahel tüli, mis päädis kähmlusega. Jageluse käigus sai viga 49-aastane naine. Meedikud viisid ta tervisekontrolliks haiglasse. Politsei pidas joobes mehe kinni ning paigutas esmalt kainenema.

Pühapäeval sai politsei teate, et Pärnus lõi 31-aastane mees oma 41-aastast elukaaslast. Politsei pidas mehe kinni.

Pühapäeval leidis aset ka juhtum, kus joobes 51-aastane mees lõi Tartus Anne tänava korteris 45-aastast elukaaslast. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni. Viga saanud naine viidi täiendavaks tervisekontrolliks haiglasse.