29. oktoobril kella 22.30 ajal õhtul teatati politseile, et Haaslava vallas Igevere külas tungis 22-aastane mees ühise alkoholi tarvitamise käigus kallale oma 43-aastasele isale. Sündmuskohale saabunud politsei toimetas alkoholijoobes noormehe esmalt arestimajja kainenema. Tüli käigus kannatada saanud 43-aastane mees toimetati tervisekontrolliks TÜ Kliinikumi. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

30. oktoobril õhtul teatati politseile, et Tartus Jaama tänava korteris tungis alkoholi tarvitanud 42-aastane mees tüli käigus kallale oma 70-aastasele emale. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni ning toimetas ta kainenema. Eakas naine esmaabi ei vajanud.

30. oktoobri õhtul teatati politseile, et Tartus Kastani tänaval tungis 52-aastane mees ühise alkoholi tarvitamise käigus kallale 47-aastasele elukaaslasele. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni ning toimetas ta kainenema. Meedikud viisid kannatanu tervisekontrolliks TÜ Kliinikumi.

28. oktoobri õhtul sai politsei väljakutse Rannu valda Kaarlijärve külla, kus 37-aastane joobes mees oli ühise joomingu käigus kallale tunginud oma 35-aastasele naisele. Politsei toimetas agressiivse mehe arestimajja kainenema.