Põhja prefektuuri pressiesindaja Helen Uldrich ütles Delfile, et õnnetus juhtus kella veerand kahe ajal päeval, kui buss nr 61 hakkas esialgsetel andmetel Mustamäel Ehitajate teel Kadaka Selveri juures peatuses pidurdama.

"Oli äkiline pidurdus ja üks 52-aastane naisterahvas, kel olid väidetavalt kotid käes ja ta ei hoidnud kinni kuskilt, kukkus ja lõi pea ära," rääkis Uldrich. Üks pealtnägija ütles Delfile, et naine lõi pea ära nõnda, et haavast voolas verd. Bussireisija viidi Uldrichi sõnul tervisekontrolliks haiglasse.

Politsei asub nüüd liiklusõnnetuse täpsemaid asjaolusid välja selgitama.

Naine lõi pea vastu käsipuu metallist toru

Tallinna linnatranspordi ASi avalike suhete spetsialist Urmas Tooming ütles Delfile, et bussijuht kinnitas TLT liiklusjärelevalve osakonnale, et äkkpidurdust ei olnud.

"Bussijuht kirjeldas olukorda nii, et Autobussikoondise peatuses suunaga Õismäe poole toimus bussi tavapärane sissesõit peatusse. Mingit äkkpidurdamist ei olnud, sest selleks puudus vajadus," ütles Tooming.

"Peatusse sisenedes nägi juht peeglist, et bussi tagumisest kõrgemast osast liikus naisterahvas ettepoole ja astus allapoole. Mõlemas käes olid tal kotid ning kuskilt kinni ta ei hoidnud," vahendas Tooming bussijuhi kirjeldust.

"Peatumise hetkel madalamale osale astudes kaotas naine tasakaalu ning kukkus bussi põrandale, lüües pea vastu käsipuu metallist toru. Juht kutsus kohale kiirabi ja politsei."