6. jaanuaril teatati, et Kristiines Mustamäe teel asuvast ärist rööviti ehteid.

Kahju on üle 50 000 euro, teatas politsei. Röövimise hetkel poes teisi ostlejaid ei viibinud ja keegi vahejuhtumi käigus viga ei saanud.

"Relvastatud röövidele reageerib politsei alati suurte jõududega. Hetkel teadaolevalt ei olnud küll tegemist tulirelvaga, ent vaatamata sellele suhtume äärmise tõsidusega kõikidesse väljakutsetesse, kus kellegi elu või tervis võivad olla ohus. Julgen väita, et relvastatud röövide puhul teeme üldjuhul varem või hiljem kahtlustatavad kindlaks. Seejuures ei ole vahet, kas kuriteo toimepanemiseks kasutatakse tulirelva või mõnda muud taolist eset. Antud juhtumi puhul on uurijad teinud head tööd ja aktiivsed menetlustoimingud jätkuvad. Sündmuskohalt kogutud erinevad tõendid ja jäljed annavad lootust kahtlustatavad kiiresti tabada," ütles Põhja prefektuuri isikuvastaste kuritegude teenistuse vanem Rait Pikaro Delfile.

Siinkohal palub politsei kõigil, kes nimetatud piirkonnas eile midagi kahtlast juhtusid nägema, anda sellest politseile teada telefoninumbril 5148936 või hädaabinumbril 112.

Juhtunu osas on alustatud kriminaalmenetlus röövimise paragrahvi alusel.