Ainsana tunnistas osaliselt oma süüd Rimon Stint (34), keda lisaks omavolile süüdistatakse ka 2003. aastal toimepandud kelmuses, teatab Harju maakohus.

Kohus alustas tunnistajate ülekuulamist.

Põhja ringkonnaprokuröri Luule Pello süüdistuse kohaselt tungisid omavolis süüdistatavad Lao, Stint ja Paldra 2004. aasta 08. septembri hommikul kell 06 tagaukse kaudu Viru tänaval asuvasse McDonald´si kiirtoidurestorani, kutsusid kohale Feba OÜ turvateenistuse ning keelasid McDonald´si töötajatel toitlustuskohta sisenemise. Paldra riputas restorani uksele sildi „avarii“.

Sissetungi põhjuseks oli OÜ-te Tartelone, keda esindas Stint, ja Fixor Invest vahel sõlmitud Valli 2/Viru 24/Müürivahe 38 äriruumi üürileping. Tsiviilvaidlused seoses ülalnimetatud ruumide kasutus- ja valdusõigusega olid lahendamata ja seetõttu ei olnud ka vastavat kohtuotsust.

Kuna McDonald’s ei saanud sel päeval uksi avada, siis tekitasid Lao, Paldra ja Stint OÜ Tartelone huvides tegutsedes McDonald´s Eesti AS-le majanduslikku kahju summas 28 652 krooni, samuti sai klientide silmis kahjustada söögikoha maine.