30. oktoobril juhtus kuus raskemat liiklusõnnetust, neis sai kannatada kokku üheksa inimest.

Kella 10.45 ajal juhtus õnnetus Harjumaal Jõelähtme vallas Tallinn-Narva maantee 22. kilomeetril.

29-aastane mees sõitis autoga Volkswagen Transporter tagant otsa ees liikunud 49-aastase mehe juhitud traktorile JCB 540-170. Volkswageni juht viidi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Kella 12.42 ajal juhtus õnnetus Jõgevamaal Põltsamaa vallas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 120. kilomeetril.

47-aastane mees tegi autoga Ford Mondeo vasakpööret ja sellele sõitis tagant otsa 47-aastase mehe juhitud auto BMW 520D. Ford paiskus saadud löögist vastas-suunavööndisse ja põrkas kokku autoga Peugeot 2008, mida juhtis 68-aastane naine.

Fordi ja Peugeoti juhid viidi sündmuskohalt Tartu Ülikooli Kliinikumi. BMW juht ja Fordi kaasreisija, 81-aastane naine, viidi Paide haiglasse.

Kella 15.29 ajal juhtus õnnetus Tartus Narva maantee 104 juures.

16- aastane noormees sõitis mopeediga Aprilla otsa ülekäigurajal teed ületanud jalakäijale, 80-aastasele naisele. Jalakäija viidi Tartu Ülikooli Kliinikumi.

Kella 17.10 ajal juhtus õnnetus Narvas A. Puškini 21 juures.

Tundmatu juht sõitis autoga Mercedes-Benz C180 otsa reguleerimata ülekäigurajal teed ületanud jalakäijale, 11-aastasele poisile. Autojuht lahkus sündmuskohalt, jalakäija viidi Narva haiglasse.

Kella 19.13 ajal juhtus õnnetus Valgamaal Otepää vallas Sihva külas.

Alkoholijoobes 62-aastane mees kaotas matkarajal kontrolli jalgratta üle ja sõitis kraavi. Jalgrattur viidi Valga haiglasse.

Kella 20.31 ajal juhtus õnnetus Tallinnas Tehnika 41 juures.

60-aastane naine sõitis jalgrattarajal jalgrattaga vastu äärekivi, kukkus ja viidi Ida-Tallinna Keskhaiglasse.

Pimedus, külmakraadid ja sademed muudavad liikleja elu raskeks. Politsei palub, et sõidukiomanikud vahetaksid esimesel võimalusel suverehvid talviste vastu ning vaataksid üle, kas kojamehed ja tuled on seisukorras, mis lubab lume ja pimeduse vastu täisvõimsusel võidelda. Ka autojuht on jalakäija, seega peab iga liikleja küljes rippuma vähemalt üks helkur.