25. juulil juhtus üheksa liiklusõnnetust, neis sai kannatada kokku üheksa inimest.

Kella 7.54 ajal juhtus õnnetus Saaremaal Nõmjala külas Valjala-Laimjala mnt 14. kilomeetril.

43-aastane mees sõitis mopeediga kõrvalteelt ette autole Toyota RAV 4, mida juhtis 40-aastane mees. Mopeedijuht viidi Kuressaare haiglasse.

Kella 14.37 ajal juhtus õnnetus Raplamaal Kehtna vallas Tallinn-Rapla-Türi mnt 65. kilomeetril.

71-aastane mees sõitis autoga Hyundai Tuscon teelt välja vastu puud. Autos viibinud kaasreisija, 69-aastane naine, viidi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Kella 16.09 ajal juhtus õnnetus Harjumaal Kose vallas Kolu-Habaja tee kuuendal kilomeetril.

Juhtimisõiguseta 53-aastane mees kaotas mootorratta KTM 250 EXC-F üle kontrolli ja sõitis teelt välja kraavi. Ta viidi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Kella 17.46 ajal juhtus õnnetus Tallinnas Järvevana tee 3 juures.

40-aastane naine sõitis kergliiklusteel vastu teepiiret, kukkus ja viidi Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Kella 15.00-16.00 vahelisel ajal juhtus õnnetus Pärnumaal Lääneranna vallas Risti-Virtsu-Kuivastu-Kuressaare maantee 36. kilomeetril.

Alkoholijoobes 66-aastane mees püüdis jalgrattaga vasakpööret teha, riivas esirattaga tast vasakult mööduvat teadmata sõidukit ja kukkus. Jalgrattur viidi Pärnu haiglasse.

Kella 19.14 ajal juhtus õnnetus Tartus Põhja puiestee 15b juures.

29-aastane mees sõitis autoga BMW 530D hoovist teele ja ette mootorratastele Kawasaki ZX 900F, mida juhtis 28-aastane mees, ja Kawasaki ZX-10R NINJA, mida juhtis 31-aasatne mees. Kawasaki ZX-10R NINJA juht viidi Tartu Ülikooli kliinikumi.

Kella 20.22 ajal juhtus õnnetus Tallinnas Rummu tee 4b juures.

43-aastane mees tegi autoga BMW 530 vasakpööret ja keeras ette otse liikunud mootorrattale Jawa Dakar, mida juhtis 31-aastane mees. Mootorrattur viidi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Kella 21.00 ajal juhtus õnnetus Narvas Tallinna mnt 64 juures.

29-aastane naine tegi autoga Jeep Compass vasakpööret ja sõitis otsa ülekäigurajal teed ületanud jalgratturile, 21-aastasele mehele. Jalgrattur viidi Narva haiglasse kontrolli.

Kella 23.00 ajal juhtus õnnetus Tallinnas Sõle 48 juures.

43-aastane mees sõitis mopeediga Giantco sprint Sport sõiduteelt kõnniteele, kaotas sõiduki üle juhitavuse, kukkus ja viidi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Suvised pidustused on ukse ees. Selleks, et neid täiel rinnal nautida, on mõistlik piiri pidada nii kiiruse kui ka alkoholiga. Liiklusõnnetuste eripära on see, et nad tavaliselt hüüavad tulles. Politsei palub juhtidel kaasreisijatele korrutada, et nad kinnitaksid turvavöö. See saab elu päästa vaid siis, kui seda kasutatakse.