Põhja prefektur sai teate ärandatud sõiduki kohta: sinine BMW X5, väljalaskeaasta 2004, reg-nr 765BHY.

23. juulil juhtus seitse liiklusõnnetust, neis sai kannatada kokku 11 inimest.

Kella 7.58 paiku juhtus õnnetus Jõgeva maakonnas Põltsamaa vallas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 127. kilomeetril.

Alkoholijoobes 26-aastase mehe poolt juhitud auto Ford Mondeo sõitis ette peateel liikunud veokile Scania R420, mida juhtis 57-aastane mees.

Fordis viibinud kaasreisijad, vastavalt 39-, 33- ja 34-aastased mehed, viidi Tartu Ülikooli Kliinikumi.

Kella 8.13 paiku juhtus õnnetus Tallinnas Valdeku 168 juures.

31-aastase naise juhitud auto Audi A6 sõitis esialgsetel andmetel tagant otsa peatunud haagisega veoautole Scania, mida jutis 51-aastane mees. Audi juht viidi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Kella 9.18 paiku juhtus õnnetus Tallinnas Moonalao tänava juures, kus jalgrattur, 66-aastane mees, kaotas esialgsetel andmetel juhitavuse ja kukkus. Ta viidi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Kella 11.06 paiku juhtus õnnetus Tallinnas Tartu mnt 71 juures.

53-aastase mehe juhitud tramm põrkas esialgsetel andmetel kokku samas suunas liikunud ja vasakpööret teinud veoautoga Scania P310, mida juhtis 55-aastane mees. Veoauto juht viidi Ida-Tallinna Keskhaiglasse.

Kella 12.30 ajal juhtus õnnetus Türi linnas Paide 10 juures.

Ülekäigurajal teed ületavale 76-aastasele naisele sõitis otsa auto Ford Focus, mida juhtis 62-aastane mees. Jalakäija viidi Järvamaa haiglasse.

Kell 16.25 paiku juhtus õnnetus Pärnumaal Saarde vallas Metsaääre-Tõitoja teel.

Juhtimisõiguseta 15-aastane noormees tegi registreerimata mootorrattaga Jawa Sport paremalt möödasõitu paremale taluteele pööravale autost Volkswagen Passat, mida juhtis 51-aastane mees.

Mootorratas kaotas kokkupõrke tagajärjel juhitavuse ja sõitis teelt välja. Mootorrattur ja kaasreisija, 15-aastane noormees, viidi Pärnu haiglasse tervisekontrolli.

Kella 21.55 paiku juhtus õnnetus Harjumaal Saue vallas Maidla külas Kiisa-Maidla tee viiendal kilomeetril.

54-aastase mehe juhitud auto Audi A4 sõitis lauges kurvis vasakule teelt välja liiklusmärgiposti vastu ja sealt edasi vastu puud. Juht ja kaasreisija, 46 –aastane naine, viidi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Suvised pidustused on ukse ees. Selleks, et neid täiel rinnal nautida, on mõistlik piiri pidada nii kiiruse kui ka alkoholiga. Liiklusõnnetuste eripära on see, et nad tavaliselt hüüavad tulles. Politsei palub juhtidel kaasreisijatele korrutada, et nad kinnitaksid turvavöö. See saab elu päästa vaid siis, kui seda kasutatakse.