13. mail juhtus viis liiklusõnnetust, neis hukkus üks ja sai kannatada kokku viis inimest.

Kella 7.34 ajal juhtus õnnetus Tartus Ringtee 26 juures.

37-aastane mees ei andnud autoga Ford Transit Tourneo teed jalgrattateel liikunud jalgratturile, 46-aastasele naisele. Kokkupõrkes kannatanud jalgrattur viidi Tartu Ülikooli kliinikumi.

Kella 8.16 ajal juhtus õnnetus Harjumaal Peetri alevikus Sära ja Läike tee ringristmikul.

Teadmata juht sõitis autoga Mazda 6 otsa jalgratturile, 38-aastasele mehele. Mazda juht lahkus sündmuskohalt, jalgrattur viidi Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kella 10.40 ajal juhtus õnnetus Lääne-Virumaal Tapa vallas Järva-Jaani- Tamsalu ja Ambla-Tamsalu maanteede ristmikul.

22-aastane mees eiras autoga Land Rover liiklusmärki "Anna teed" ja sõitis otsa peateel liikunud autole Volkswagen Passat, mida juhtis 20-aastane mees. Mõlemad juhid viidi Rakvere haiglasse.

Kella 12.38 ajal juhtus õnnetus Tallinnas Mustamäe tee 44/2 juures.

62-aastane mees tegi veoautoga Scania P94 parempööret ja sõitis otsa jalakäijale, 76-aastasele mehele, kes viidi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Kella 16.32 ajal juhtus õnnetus Pärnumaal Lääneranna vallas Kõmsi külas Risti-Virtsu-Kuivastu-Kuressaare maantee 58. kilomeetril.

61-aastane mees kaldus haagisega veoautoga DAF FT XF 105.460T teelt välja ja sõitis teetammilt alla. Sõiduk paiskus külili ja süttis, juht hukkus sündmuskohal.

Ilma paranedes hakkab maanteedel juhtuma rohkem õnnetusi. Raskeid õnnetusi saab ära hoida. Jälgi, et sina ja sinu lähedased kinnitavad turvavöö ja hoiavad piirkiirust. Ja mis peamine, purjus inimese koht ei ole roolis! Politsei tuletab meelde, et alates maist on naastrehvidega sõitmine keelatud.