Nimelt sai politsei pühapäeval kella 16 ajal väljakutse Lasnamäele Raadiku tänavale, kus segastel asjaoludel oli kortermaja neljanda korruse aknast alla kukkunud noor naine. Politsei toimetas toona sündmuskohalt jaoskonda küll kõik korteris viibinud viis inimest, kuid Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Arno Põder ütles Delfile, et kuna kõik viis olid alkoholijoobes, siis kuulati nad üle alles esmaspäeval.

Seda, kas tegu oli õnnetuse või tahtliku teoga, on Põdra sõnul hetkel veel vara öelda, kuna politsei jätkab 26-aastase naise surma asjaolude kohta tõendite kogumist ja selleks kulub ilmselt veel mõnda aega.

Põder lisas, et korteris viibinud isikud on esialgu üle kuulatud tunnistajatena ning kuriteos kahtlustust või süüdistust kellegile neist esitatud ei ole.

Korteris viibinud allikas rääkis pühapäeval Delfile, et kannatanu oli noor 20-ndates blond naine, kes ei olevat tema teada Tallinnast pärit ning kellel võis ühe asjaosalisega tüli tekkida. Põder kinnitas Delfile, et naine oli esialgse info kohaselt tõepoolest korteris külaline.

Allika sõnul oli korteris viibinud noorte seltskond seal pidanud joomapidu juba päevi.