„Alguses kaotasin ma kõnevõime. Pärast mõtlesin: äkki hakkab ta klaasi peksma või lööb pea lõhki?“ jutustas Rajenko oma esimestest muljetest, kui nägi KIA juhi käes pesapallikurikat.

Videos, mida on vaadanud juba sajad tuhanded inimesed, ei ole näha, et kohe pärast intsidenti tulid Rajenko juurde teised inimesed. „Võimalik, et ta (kurikamees) sõitiski kohe minema pärast seda, kui inimesed hakkasid peatuma. Üks neist oli Andri, ta andis eile tunnistusi kohtus,“ ütles Rajenko.

Varem teatati, et agressiivse juhi nimi on Urmas. Eile viidi ta konvoi saatel kohtusaali. Rajenkot hämmastab, et Urmas ei tunnista oma süüd ja kavatseb edasi võidelda.

Selle, et intsident jäi videole, unustas Rajenko alguses ära. „Registraator tuli mulle meelde alles kodus. Ma näitasin seda sõbrale ja sugulastele. Kõik hakkasid soovitama see internetti üles panna. Ma ei oodanud, et videot vaatab mitusada tuhat inimest,“ tunnistas Rajenko.

Rajenko tänas politseid, kes videole operatiivselt reageeris ja temaga ühendust võttis. „Aitäh neile! Ja kohus toimus ka kiiresti.“

Kohtuasja arutamine jätkub juunis.