Peksmine, mille tulemusena 50-aastane mees vajas haiglaravi, juhtus pühapäeval kella 16.30 ajal, kirjutab Saarte Hääl.

Politsei pressiesindaja Kaja Kukk rääkis Saarte Häälele, et sama mees, olles ise alkoholijoobes, käis sama päeva hommikul alkoholi tarvitanud seltskonda korrale kutsumas. Kukk rääkis, et selle tegevuse käigus vigastas ta kergelt ühe mehe sõrme. Kohal käisid nii kiirabi kui ka politsei.

Nimelt andis seltskond esialgu politseile teada, et kedagi oli noaga rünnatud. Siiski kutsuti abi vaid mehele, kelle sõrm oli vigastatud ja kes tõsist arstiabi ei vajanud.

Mees, kelle sõrm vigastada sai, politsei sekkumist ei soovinud ning asi lahenes isikute tuvastamise ja osapoolte küsitlemisega. 50-aastane mees lahkus korterist.

Õhtupoolikul läks ta samasse korterisse tagasi. Tekkis kaklus. Mees sai peksa ja vigastatud kannatanu toimetati haiglasse.

Lööjad on politseile teada ning ühe mehe vahistamistaotlus oli eile läbivaatamisel. Lääne ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Annely Erm ütles eile pärastlõunal, et üks peksjatest võeti vahi alla, kahtlustus on aga esitatud kahele inimesele.

Kuna menetlus on käimas, on osapoolte tegevusele hinnangute andmine pressiesindaja sõnul ennatlik. Juhtunu asjaolud selgitatakse välja menetluse käigus.

Esmaspäeval löödi Kaarma vallas Kaisvere külas 28-aastast noormeest. Lööja on politseile teada. Täpsemad asjaolud selgitab kriminaalmenetlus.