"Paluks väikest abipalvet! Nimelt tüdruk nimega Ester (perekonnanimi eemaldatud - toim.) - on eilsest saadik teadmata kadunud. Pidi ilmuma eile tööle aga sinna ta ei jõudnud. Lahkus Alasi tänaval eile hommikul 4.30 ja teati, et läheb tööle," kirjutatakse abipalves.

"Käidud on töö juures, helistatud tuttavad läbi ja paljud püüavad kontakti saada Estriga ja teda otsida. Telefoni on eilsest saadik väljas. Liigub ringi halli Mercedes W124 E230-ga. Internetis pole käinud, mida ta tegelikult koguaeg teeb ja seepärast palun abi," lisatakse teates.

Kõiki, kes tunnevad pildil oleva neiu ära, palutakse helistada numbrile 56774985 või politsei lühinumbrile 112.

Facebookis ringleva info kohaselt hoiti neiut vägisi kinni Lääne-Virumaal ühes korteris, ent kohale sõitnud lähedased tuvastasid ühes politseiga, et korterisse läinud noored tahtsid lihtsalt isekeskis aega veeta. "Anna alati oma lähedastele teada, kus sa oled," võttis politsei pressiesindaja Olja Kivistik loo moraali kokku.

Päästeameti teatel kutsus politsei nad ametliku abi osutamiseks kohale kella 16.20 ajal. Päästjad lahkusid sündmuskohalt kell 17.15.