Pärnu politseijaoskonna patrullteenistuse vanem Imre Veber tõi välja, et tegemist on tõelise paadunud liiklushuligaaniga, kelle puhul ei ole ilmselt mõju avaldanud ükski karistusliikidest. Ta loetles, et talle on määratud rahatrahve üldsummas üle 2600 euro, millest enamus on tasumata; samuti on teda karistatud üldkasulikule tööle määramisega, arestiga ja juhtimisõiguse äravõtmisega. Veber lisas: „Meesterahvas on juba eelnevalt saanud karistada joobes juhtimise eest neljal korral ning seda ka tingimisi vangistusega.“

Viimane rikkumine fikseeriti 19. aprilli õhtul Pärnu kesklinnas, kui mees istus sõidukiroolis joobeseisundis ning juhtimisõiguseta. Mehe enda sõnul oli ta tulnud just sõbra juurest.

Täna mõistis Pärnu maakohus liiklushuligaanile järjekordse karistuse – sedakorda saab mees arestikambris veeta 20 ööpäeva.

„Olete te lähedased, sõbrad või lihtsalt pealtnägijad – ärge laske rooli inimest, kes juhtida ei tohiks! Joobes ja vastutustundetu juhi liiklusesse lubamine on äärmiselt vastutustundetu!“ manitseb Imre Veber.