Ühe tunnistajana kuulati üle süüdistatava Andrei Grišini endine elukaaslane, kelle ütlustest selgus, et Dmitri Štšerbakov ja Grišin tarvitasid narkootikume, teatab Harju maakohtu pressinõunik Aet Truu.

Tänasele istungile polnud ilmunud 5 tunnistajat, koos nendega jääb Dari mõrva ja Ottise tapmiskatsega seoses üle kuulata veel 8 tunnistajat.

Kohus jätkub järgmise aasta 27. veebruaril.

Tiit Ottise tapmiskatses ning Dari tapmises omakasu motiivil süüdistatav Dmitri Štšerbakov (18), tapmiskatsele ja tapmisele kaasaaitamises ja kihutamises, kuriteo toimepanemisele alaealise kaasatõmbamises ning tulirelva ja laskemoona ebaseaduslikus käitlemises süüdistatav Andrei Grišin (28), tapmiskatsele ja tapmisele kaasaaitamises ning tulirelva ja laskemoona ebaseaduslikus käitlemises süüdistatavad Aleksander Semjonov (37) on end osaliselt süüdi tunnistanud.

Nikolai Galkovski (46) eitas oma süüd tapmisele kaasaaitamises ning tulirelva ja laskemoona ebaseaduslikus käitlemises, kuid tunnistas end süüdi omavolis, milles talle on süüdistus esitatud teises kriminaalasjas, mida arutatakse koos Dari tapmise asjaolude uurimisega.

Samuti omavolis süüdistatavad Vadim (25) ja Vladimir Skorkin (52) eitasid oma süüd.

Süüdistuse kohaselt tulistas Štšerbakov Galkovski ja Semjonovi kaasaaitamisel ning Grišini vahetul kaasaaitamisel ja kihutamisel mullu 7. oktoobril kella 7.44 paiku tahtliku tapmise eesmärgil ja omakasu motiivil neli lasku Kreutzwaldi 4 hoovist läbi võlvialuse tänavale suunduva Ottise suunas, kuid ei tabanud. Üks laskudest tabas hoopis piki Kreutzwaldi tänavat Raua tänava poole kõndinud Veronika Dari pähe. Veronika suri teadvusele tulemata mullu 11. oktoobril Mustamäe haigla intensiivraviosakonnas.

Galkovskit ning Skorkineid süüdistatakse lisaks ka 2005. aastal toimepandud omavolis seoses väidetava maksekohustuse täitmise nõudmisega.