Buss sõitis teelt välja

Reedel kell 16.45 sai politsei teate, et Ida-Virumaal sõitis Tallinn-Narva maantee 178. kilomeetril buss teelt välja, arvatavasti libedate teeolude tõttu. Õnnetuses keegi viga ei saanud, ütles Delfile Ida prefektuuri pressiesindaja.

Laupäeval Rakvere lihakombinaadis toimunud õnnetuses hukkus kombinaadi töötaja, kolm sai vigastada. Kell 10.48 sai häirekeskus teate, et Lääne-Virumaal Sõmeru vallas Roodevälja külas Rakvere lihakombinaadi kompressori tsehhis lekkis mahutist ammoniaaki. Õnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

„Avaldame kaastunnet hukkunud töötaja perekonnale ja lähedastele. Teeme omalt poolt kõik, et toetada hukkunu perekonda,“ ütles HKScan Estonia juhatuse esimees Teet Soorm.

Narkojoobes juhti aeti taga ja väänati pikali

Pühapäeva hommikul veidi pärast kella 10 oli Tallinnas Kristiines ohtlik olukord, kuna ilmselt narkojoobes juht põgenes autoga politsei eest. Alfa Romeo juht eiras peatumismärguannet, jätkas sõitu ja andis gaasi juurde. Kiirused tõusid üle 130 km/h, põgenemisteel eiras juht fooritulesid, sõitis vastassuunavööndis ja tekitas mitmeid teisi äärmiselt liiklusohtlikke olukordi. Tagaajamine lõpes Paldiski maantee ja Ristiku tänava ristmiku lähedal, kus põgenik raudteeviadukti nõlvast üles sõitis ja autoga sinna pidama jäi. Seejärel püüdis 26-aastane huligaan jalgsi põgeneda. Ekspertiis selgitab välja juhi täpse narkojoobe. Sõidukit juhtinud mehel puudus juhtimisõigus ja auto ei kuulnud temale.

Kriminaalses joobes mees sõitis läbi vastasuunavööndi kraavi

Ööl vastu pühapäeva sõitis kriminaalses joobes 62-aastane mees Harjumaal autoga teelt välja. Mehe joobeastmele viitab ka see, et ta sõitis kraavi läbi vastassuunavööndi. Põhja prefektuuri pressiesindaja Marie Aava ütles Delfile, et häirekeskus sai eile kell 23.51 teate, et Harjumaal Kose külas on sõiduk teelt välja sõitnud ja selle käigus rikkunud ära teepiirde ja teemärgi. Juhil, 62-aastasel mehel, tuvastati kriminaalne joove. Juht peeti kinni ja tema suhtes alustati kriminaalmenetlust. Fotod:

Vabaduse väljakul põrkasid kokku kaks autot

Pühapäeval kella 17.30 paiku juhtus Tallinnas Vabaduse väljaku ristmikul liiklusõnnetus, milles põrkasid kokku kaks sõiduautot.
5. seeria BMW ja C-klassi Mercedes-Benzi kokkupõrke asjaolud on hetkel väljaselgitamisel. Teadaolevalt inimesed vigastada ei saanud. Fotod:

Viljandimaal sai neli inimest viga

Viljandimaal sai liiklusõnnetuses neli inimest viga.
Pühapäeva õhtul kella 17.20 paiku toimus Viljandimaal Imavere-Viljandi-Karksi-Nuia 42. kilomeetril liiklusõnnetus, milles osales kolm sõiduautot.

Paldiski lähedal hukkus pimeduses jalakäija

Harjumaal Paldiski lähistel sai pühapäeval õhtupimeduses surma jalakäija, esialgsetel andmetel osales õnnetuses kolm autot. Kella 17.35 paiku tuli teade, et Harjumaal Tallinna-Paldiski maantee 42. kilomeetril on sõiduauto Honda sõitnud teelt välja kraavi ja hukkunud on tee ääres liikunud inimene.

Mööda sõitnud sõiduautos Seat olnud inimesed märkasid teelt välja sõitnud sõiduautot Honda ja peatasid oma sõiduki, et kontrollida, kas õnnetusse sattunud sõidukis viibinud reisijatega on kõik korras. Sõiduk Seat pargiti vastasuunavööndisse ning autol põlesid esituled.

Sõidukis Honda kaasreisijana olnud 36-aastane meesterahvas tuli autost välja ja kõndis tee ääres. Ta oli riietatud tumedasse ja tal puudus helkur. Samal ajal liikus Keila poolt Paldiski suunas sõiduauto Volvo, mida juhtis 27-aastane mees. Sõiduk riivas parempoolse esinurgaga teel olnud jalakäijat, kes paiskus saadud löögist otsa tee äärde pargitud sõidukile Seat ning hukkus sündmuskohal. Volvo juht oli kaine ja juhtimisõigusega.

Põhja prefektuuri operatiivjuht Raavo Järva sõnul on juhtunu kõik täpsemad asjaolud veel selgitamisel.

Fotod sündmuskohalt:

Veoki koorem libises maha

Keila piiril asuval ringteel libises täna õhtul ühe raskeveoki koorem kurvi võttes maha. "Tegu on siis uute hästi nõmedate ringteedega, mis on nii kitsad ja väiksed, et eriti suurtel veokitel on seal väga halb sõita. Tulemus on käes," kommenteeris video ja foto saatnud inimene.

Video: