17. juunil kella 11.55 ajal sai Lõuna prefektuuri juhtimiskeskus teate, et Tartu-Räpina maantee 4. kilomeetril juhtus liiklusõnnetus kahe sõiduauto vahel. Tartu suunas liikunud sõiduauto Mercedes alustas möödasõitu tema ees liikunud BMWst, kuid kuna vastassuunast lähenes sõiduauto, siis Mercedes ei jõudnud manöövrit lõpetada ning sõitis külje pealt sisse temaga samas suunas liikunud BMW-le.

Kokkupõrke tagajärjel paiskusid mõlemad sõidukid sõidutee parempoolsesse kraavi ning rullusid üle katuse. Liiklusõnnetuses said vigastada nii Mercedese roolis olnud 26-aastane Vladimir kui ka BMW-d juhtinud 27-aastane Deniss, kelle meedikud TÜ kliinikumi kontrolli toimetasid.

Eile peetud kohtuistungil määras kohus 26-aastasele Vladimirile mootorsõidukijuhi poolt varalise kahju või ettevaatamatusest tervisekahjustuse põhjustamise, mootorsõiduki juhtimisõiguseta juhtimise ja liikluskindlustuse kehtiva lepingu puudumise eest karistuseks kokku 15 arestipäeva, mida mees pidi asuma ka kohe kandma. Väärteootsus on vaidlustatav 15 päeva jooksul selle teatavakstegemisest.

Lõuna prefektuuri avariiteenistuse vanem Kaido Iste ütles, et neile sõidukijuhtidele, kelle kuritahtlik ja vastutustundetu käitumine liikluses on ohtlik, kes ei ole varasematest kokkupuudetest politseiga ja karistustest õppust võtnud ega oma käitumist muutnud, taotleb politsei jätkuvalt kohtus arestipäevi.