"Tulge vaadake mis ma torust leidsin, ma pidin ennast puruks naerma. Villu, sina oled ka videos sees!" hüüatas Kangur, kui kohtunik oli maadevahetuse protsessil vaheaja välja kuulutanud.

Selle peale kogunesid Ester Tuiksoo, Villu Reiljan, Toomas Annus ning teised kohtualused ning osad nende advokaadid Kanguri sülearvuti juurde, ning itsitasid sealt nähtud video üle. Internetileheküljele toru.ee üleslaetud videos on kasutatud stseeni kuulsast ameerika teleseriaalist "Meeleheitel koduperenaised", kuhu on peale loetud eesti keeles kahe mehe kohati vulgaarne dialoog maadevahetuse kohta. 

Harju maakohtus jätkus täna maadevahetuse protsess, kus lõpetasid oma repliikidega Villu Reiljani kaitsja Aivar Pilv ning Kalev Kangur. Protsess jätkub 29. veebruaril, kui viimase sõna saab selleks tervet päeva palunud Merko Ehituse juht Toomas Annus.

Eesti kuulsaimas korruptsiooniprotsessis on kohtu all kunagine keskkonnaminister ja rahvaliitlaste eksjuht Villu Reiljan, keskerakondlasest parlamendisaadik ja endine põllumajandusminister Ester Tuiksoo, firma TSM juht Einar Vettus, Merko Ehituse suuromanik Toomas Annus, maa-ameti eksjuht Kalev Kangur, Saarte Investeeringute juht Tullio Liblik ning IRLi Tartu piirkonna juhatuse endine liige ja Tartu endine linnavolinik Tarmo Pedjasaar ning juriidiliste isikutena AS Järvevana ja AS E.L.L. Kinnisvara.

Prokuratuur on nõudnud kõigile kohtualustele pistise võtmise või lubamise eest reaalset vanglakaristust.