Varguse ohvriks sattunud Marko sõnul peksti tema parkimiskohal olnud autol aknad sisse ning viidi kaasa kõik autos olnud väärtesemed.

Motofestivali korraldaja Janek Maar ei tea autodesse sissemurdmistest midagi. Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Olga Kivistik kinnitab, et Kiviõlis registreeriti motofestivali toimumise ajal neli juhtumit, mis olid seotud vargustega autodest.

Ööl vastu 3. augustit löödi sisse Kiviõlis Kalda ja Mäe tänava ristmikul pargitud sõiduauto Opel Combo küljeklaas ja varastati GPS seade Garmin. Kahju on 300 eurot.

3. augusti pärastlõunal löödi sisse Kiviõlis Raja tänavale pargitud sõiduauto Cadillac küljeklaas ja varastati mobiiltelefon Samsung. Kahju on 250 eurot.

3. augustil lööd sisse Kiviõlis Sonda teele pargitud bussi GMC juhipoolne küljeklaas ja varastati kaks helivõimendit, dokumendid ja kott tööriistadega. Kahju on 1500 eurot.

4. augustil teatati politseile, et ajavahemikul 2.-3. august löödi sisse Kiviõlis Raja tänavale pargitud sõiduauto Citroen parempoolne küljeklaas ja varastati korterivõtmete komplekt ja sõiduki dokumendid. Kahju on 300 eurot.

Varguste uurimise ja asjaolude väljaselgitamisega tegeleb edasi politsei.