22. novembril kella 21.45 paiku peeti Narvas Kreenholmi tänaval maja 30a juures kinni kiirust ületanud 21aastane Aleksander, kellel politsei tuvastas sealjuures alkoholi piirmäära ületamise, teatas Ida prefektuuri pressiesindaja.

Noormehel oli ka kehtivaid karistusi käesolevast aastast juhtimisõiguseta sõitmise eest. Juhtimisõiguse omandas Andrei käesoleva aasta jaanuarikuu lõpus.

Aleksander tõdes, et temal oli kiire ja kuna tema juhitud sõiduauto Mitsubishi spidomeetri näit olevat miilides ei saanudki aru, et ta tõepoolest sõitis lubatust 43 km/h kiiremini.

Ida prefektuuri Narva politseijaoskonna vanemväärteomenetleja Jüri Teslenko ütles, et taoline liikluskäitumine on lubamatu ja äärmiselt taunitav.

Teslenko sõnas, et antud olukorras oli Aleksander potentsiaalne kurjategija, kelle sõit oleks võinud lõppeda väga kurvalt. Teslenko ütles: „Alkoholi tarbinuna istuda autorooli viitab igasugusele vastutustunde puudumisele,“ lisades: „Joobnud ja väheste kogemustega juht on liikluses väga suur ohutegur.“

Kohus määraski Aleksandrile karistuseks 20 päeva aresti ja juhtimisõiguse äravõtmist kolmeks kuuks.