Kell 11.55 teatati tulekahjust Järvamaal Roosna-Allikul, kus põles ühele puidutöökojale kuuluva katlamaja katus, katusekonstruktsioonid ja vahelagi. Tulekahju tekkepõhjus on selgitamisel.

Kell 23.42 teatati tulekahjust Tallinnas Adamsoni 34 asuvas kahekorruselises tühjas puidust majas. Tules oli esimene ja teine korrus ning osaliselt pööning. Kokku põles ca 250 ruutmeetril. Tulekahju tekkepõhjus on selgitamisel.

Kell 21.06 toimus tulekahju Lääne-Virumaal Laekvere vallas Venevere külas, kus elumajas põlesid pliidi kõrvale laotud küttepuud. Tulekahju tagajärjel hävis ruutmeeter köögi lage. Korter sai kuuma- ja suitsukahjustusi. Kannatada sai 51aastane Sille, kes viidi kiirabi poolt Rakvere haiglasse. Esialgsetel andmetel sai kahjutuli alguse kütmise käigus tulekoldest lennanud säemest, mis süütas pliidi kõrvale laotud puud. Sündmuse asjaolud on selgitamisel. 5.detsembril kell 16.11 teatati kahtlasest kotist Tallinnas Pärnu maantee 69 juures. Demineerimistöid ei alustatud, kuna kohale saabus koti omanik ja teatas, et kotis ei ole midagi kahtlast.

Kkell 13.05 sõitsid Jõhvi Üksik-Päästekompanii demineerijad Ida-Virumaale Vaivara valda Auvere metskonda, kust metsatööde käigus oli leitud lõhkekeha. Tegemist oli miinipilduja miiniga, mis demineerijate poolt hävitati.