Põhja prefektuur teatas sotsiaalmeedias, et tüdrukuga on kõik korras. "Suur aitäh kõikidele inimestele, kes aitasid nõu ja jõuga. Me saime väga palju infot, mis lõpuks aitas meil tüdrukuni jõuda. Tüdruk leiti kesklinnast ja temaga on kõik korras," seisis avalduses.

Politsei palus inimeste abi 10-aastase Laura leidmisel. Teda nähti viimati üleeile kella 10 paiku Tallinna sadamapiirkonnas. Sealt otsitakse tüdrukut siiani, otsingutest võtab osa ka 26 vabatahtlikku reservväelast. Politsei palub kõikidel Tallinna inimestel vaadata oma garaažidesse ja kuuridesse. Kohtadesse, kuhu hirmunud laps end peita võib.

Politseinikud tegid kindlaks, et tütarlaps liikus kella 10 ajal Tallinnas D-terminalist Jõe tänava suunas. Laural on küll telefon kaasas, kuid see on välja lülitatud. Öösel otsiti last mitmetest paikadest ning info anti edasi ka turvapatrullidele, kuid tüdrukut pole veel leitud.

Täna õhtul läksid vabatahtlikud teda otsima.

Laural oli seljas tumesinine jope, sinised sukapüksid, tumesinine kooliseelik ja seljas värviliste ruutudega suur koolikott. Üleeile käivitatud politseioperatsiooni käigus on kontrollitud erinevaid kohti üle linna ja otsingud tüdruku leidmiseks jätkuvad koos vabatahtlikega. Politseinikud tegid kindlaks, et tütarlaps liikus üleeile kella 10 ajal Tallinnas D-terminalist Jõe tänava suunas. Oleme teavitanud ka Soome ja Rootsi piirivalvet veendumaks, et tüdruk pole riigist lahkunud.

Palume kõigil, kes märkavad kirjeldusele ja fotodele vastavat tüdrukut, anda palun sellest teada hädaabinumbril 112 või infotelefonil 612 3000.

Hiljem kinnitati politseist, et on laekunud mitu vihjet ning neid kõiki kontrollitakse. "Lisaks veendume, et ta ei ole läinud mõne reisilaeva pardale. Politseinikud on otsinud Laurat raamatukogudest ning suhelnud hobusetallidega, kuna talle meeldivad hobused. Kõikidele patrullidel on Laura kirjeldus edasi antud ning nad aitavad tüdrukut leida," märkis pressiesindaja.

Foto on tehtud D-terminalis.