Rünnak toimus eile poole nelja paiku pärastlõunal Tartus Pepleri ja Vanemuise tänava nurgal. 35-aastase naise juhitud sõidukile sõitis ette teine auto, millest väljunud kahest mehest üks tõmbas naise sõiduki ukse lahti, sõimas ja lõi teda näopiirkonda, ütles Delfile Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressinõuniku ülesandeid täitev Carol Merzin.

Esialgsetel andmetel kannatanu ja ründaja teineteist ei tundnud ja vägivald järgnes eelnenud liiklusolukorrale.

Kannatanu fikseeris vigastused traumapunktis, haiglaravi ta õnneks ei vajanud.

Politsei pidas kahtlustatavana 48 tunniks kinni 26-aastase meesterahva, kelle suhtes edasise tõkendi rakendamine on otsustamisel.

Sündmuse uurimiseks on alustatud kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb vägivallaga toimepandud avaliku korra rasket rikkumist.

Tartu politseijaoskonna patrulli- ja liiklusjärelevalve talituse juht Alvar Pähkel sõnas, et kõik konfliktid on võimalik sõnadega läbi rääkida ja ühelgi juhul ei ole probleemide lahendamine vägivallaga õigustatud, ei liikluses ega ka mujal. “Käte ja jalgadega lahenduste otsimine väärib hukkamõistu ja politsei reageerib sellistele juhtumitele resoluutselt,” sõnas Pähkel mehe kinnipidamist kommenteerides.