Laiksoo kaitsja vandeadvokaat Maano Saareväli saatis riigikohtule kassatsioonikaebuse 10. detsembril ning eile otsustas kohus seda mitte menetleda.

Uuest aastast jõustunud seaduse kohaselt lähevad šokivangistused kandmisele mitte enam arestimajas vaid vanglas. Millisesse vanglasse Laiksoo karistust kandma läheb, seda justiitsministeerium avaldada ei saa.

Laiksoo kaitsja Maano Saareväli ütles, et karistuse kandmise koht ja aeg pole talle veel teada, kuid praegu on Laiksoo veel vabaduses.

Laiksoo, kelle juhiluba lubas tal roolis olla vaid kogenud autojuhi juuresolekul, sõitis 2007. aasta 8. detsembril Volvo džiibi roolis Tallinna–Tartu maanteel Mäo lähedal vastassuunavööndisse ja põrkas kokku Ladaga. Autos istunud vanapaar sai silmapilkselt surma, vanapaari autole sõitis omakorda otsa Seat, mida juhtinud muusik, seitsme lapse isa, sai üliraskelt vigastada ja suri haiglas.

Šokivangistusse mõistetud ja juhtimisõigusest ilma jäetud Laiksoo põhjustas 2008. aasta 12. detsembril taas liiklusõnnetuse. Skandaalse rallisõitja põhjustatud avarii leidis aset Tallinnas Nõmme tee ja Tammsaare tee ristmikul, kus ta mõlkis kaasliikleja Volvo maasturit.