Eile, 3.augusti pärastlõunal märkasid Ida Prefektuuri liikluspolitseinikud Lüganuse vallas Tallinna-Narva maantee 146.kilomeetril kihutavat sõiduautot Mercedes Benz. Sõiduauto kiiruseks mõõdeti 130 km/h alas, kus lubatud suurim piirkiirus on 90km/h. Kontrollimisel tuvastati autoroolis olnud, 52aastasel Aarel, alkoholi piirmäära ületamine. Mehe enda sõnul on ilmad nii kuumad, et vett pole mõtet juua, vaid ainult alkoholi.

Täna toimus Viru Maakohtu Kohtla-Järve kohtumajas kohtuistung, kus politsei kohtuväline menetleja taotles Aarele aresti. Kohus rahuldas politsei taotluse ja määras mehele karistuseks 15 päeva aresti ja peatas juhtimisõiguse neljaks kuuks.

„Kuna Aaret oli eelnevalt samalaadse õigusrikkumise eest kriminaalkorras karistatud, siis aresti taotlemine oli vältimatu. Korduvalt seadustest üleastumisele peab järgnema karm karistus,“ ütles Ida Prefektuuri korrakaitsebüroo liiklusjärelvalvetalituse juht Alvar Ottokar. Ta lisas, et on kahetsusväärne kuidas mõni inimene ei saa oma rumalatest tegudest aru — alkoholijoobes autojuhtimise tagajärjel võivad surma saada süütud inimesed.