Uurijad on kahtlustatavate valdusest kätte saanud ka üle 200 grammi kokaiinipulbrit.

Riigiprokuratuuri prokuröri abi Kristel Prauni sõnul andis Harju maakohus kolmapäeval loa veel kahe isiku vahistamiseks, seega on praeguseks vahi all kokku viis kahtlustatavat.

"Tänaseks on kahtlustuse saanud 38-aastane Tauno, 27-aastane Oliver, 25-aastane Norman, 40-aastane Peeter ning 37-aastane Peeter. Vastavalt teole on isikutel kuriteo kahtlustus erinev. Mõni on saanud kahtlustuse seoses isikute grupis narkootilise aine ebaseadusliku käitlemisega, mõni narkootilise aine ebaseadusliku käitlemisega tegelenud korduvalt," ütles Praun.

Kõiki viit meest kahtlustatakse suures koguses narkootilise aine ebaseaduslikus käitlemises.

Keskkriminaalpolitsei menetlusbüroo narkotalituse juhi Veiko Germanni sõnul viis antud isikute narkoäri avastamiseni sihikindel ja pikaajaline politseitöö. "Selle juhtumi puhul saame väita, et kahtlusalused hoidsid enda tegevust hoolikalt konspireerituna ja organiseerituna ning isikute rollid olid selgelt jaotatud. Kahtlustatutest kaks isikut on varasemalt narkokuriteo eest karistatud," ütles Veiko Germann.

Narkootilise aine suur kogus on kogus, millest piisab narkojoobe tekitamiseks vähemalt kümnele inimesele. Kümnele inimesele piisab narkojoobe saamiseks ühest grammist kokaiinist. Antud kriminaalmenetluse käigus on ära võetud üle 200 grammi kokaiini.

Oliver Konsa tuli tänavu Nõmme Kalju jalgpalliklubi ridades Eesti meistriks. Pärast kahtlustuse saamist peatas Nõmme Kalju temaga lepingu. Konsa on 20 korral kuulunud ka Eesti jalgpallikoondisesse.