Täna oli politsei endale appi palunud ka piirivalve, kes tuli kohale paadi ja spetsiaalse ujumisülikonnaga, et ligi pääseda pilliroo vahel peituvatele veeaukudele, kirjutab Pärnu Postimees.

Lääne politseiprefektuuri pressiesindaja Kaja Kuke sõnul pole otsingud veel positiivset tulemust andnud, aga kindlasti jätkatakse intensiivset tööd, et tüdrukut leida. “Kasutame kõiki võimalikke meetodeid, nagu maastikuotsingut ja ka lihtsalt informatsiooni kogumist ning analüüsimist,” ütles Kukk. “Kindlasti kaasame ka erinevaid partnereid nagu näiteks piirivalve.”

Kuke sõnade järgi käib praegu tavapärane politseitöö, mis ei pruugi käega katsutav või otseselt silmaga nähtav olla. Täpsemalt kommenteerida ta uurimise huvides ei saanud.

Maris Järv jäi kadunuks 24. juuni öösel kella kahe ja kolme vahel Pärnu rannas. Kadunud neiu on 162–163 cm pikk, saleda kehaehitusega, pikkade, poolde selga langevate tumedate juustega. Kõigil, kes omavad Maris Järve asukoha kohta informatsiooni, palutakse sellest teada anda kas politsei lühinumbril 110 või Pärnu politseiosakonna telefonidel 444 6607 või 444 6641.