Täna kell 16.45 sai Jõhvi politseiosakond teada Tallinn-Narva mnt Saka lähedal toimunud liiklusõnnetusest, kus põrkasid kokku 2 sõiduautot, teatas Ida politseiprefektuuri pressiesindaja.

Juhtimiskeskus saatis kohale politseipatrulli ja avariigruppi.

Kohale jõudnud politseinikud ja päästjad tegid kindlaks, et toimus kahe sõiduki — VW ja Ida-Eesti päästekeskusele kuuluva Nissan — kokkupõrge. Liiklusõnnetuse tagajärjel hukkus 2 inimest ning sai vigastada 4 inimest.

Sõiduautos Nissan oli kaks inimest, nemad toimetati haiglasse. Sõiduautos VW oli 4 inimest, neist kaks hukkus sündmuskohal ja kaks inimest toimetati haiglasse. Hetkel on liiklus suletud ning ümber suunatud.

Kõiki, kes nägid nimetatud liiklusõnnetust pealt (eriti džiibi juhti), palutakse politseiga ühendust võtta tel. 337 2210 või 110.

„Ilmaolud muutuvad peaaegu iga tunniga, kohati on asfalt märg, kohati on teedel kiilasjää. Kutsun kõiki sõidukijuhte äärmisele ettevaatlikkusele ning soovitan valida ohutu kiirus ja hoida suuremat pikivahet,” ütles Jõhvi politseiosakonna vanemkomissar Ain Kruuse.

„Sõidukijuhid, palun meeles pidada, et teid oodatakse kodus!” lisas ta.

Samuti sai Jõhvi politseiosakond teada kahest sündmusest, kus sõidukid sõitsid teelt välja.

Esimene toimus pärast Kohtla-Järve risti, kus sõiduauto sõitis teelt välja, keegi õnneks vigastada ei saanud. Teine juhtum toimus Aa ristil, kus teelt sõitis välja liinibuss reisijatega. Keegi vigastada ei saanud ja reisijad toimetati edasi asendusbussiga.