Politsei teatel rünnati kella 18 paiku Järveotsa tee maja trepikojas 65-aastast meest, kes ei soovinud meedikute abi.

Kella 20.15 ajal tungiti Astangul kergliiklusteel kallale 56-aastasele naisele ning talle appi läinud 30-aastasele mehele. Mõlemad vajasid esmaabi.

Mõlemal juhul rünnati politsei kinnitusel inimesi haamrilaadse esemega.

Haamriga ründajat kirjeldab Facebookis ka üht episoodi pealt näinud tähelepanelik kodanik, kes nägi meest Õismäe ja Astangu vahelisel kergliiklusteel inimesi lihahaamriga ründamas.

"Mina pääsesin eest tulema, aga natuke tagapool kõndival naisterahval nii hästi ei läinud: teda rünnati ja peksti pähe selle lihahaamriga," kirjeldas pealtnägija juhtunut Facebookis.

Politsei teatel otsiti eile õhtul suurendatud jõududega selles piirkonnas võimalikku ründajat, kuid ei leidnud teda. Juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlus.

Ründaja oli umbes 180 cm pikkune keskmise kehaehitusega umbes 30ndates aastates mees, kes rääkis eesti keeles ja eesti aktsendiga vene keeles.

Mehel olid lühikesed heledad juuksed ja habe. Seljas kandis ründaja sinist sportlikku jopet, mille seljal oli kiri „EESTI“, jope all oli hele särk ning jalas helesiniseid põlvpüksid.

Politsei palub kõigil, kes nägid rünnakuid pealt, nägid eile õhtul kirjeldatud meest või oskavad anda infot ründaja võimaliku isiku kohta, helistada telefonil 110.