Tallinna-Pärnu-Ikla maanteel sel hetkel Raplamaal olnud bussis löödi kella 23 paiku terava esemega 44-aastast meest. Kahtlustatavana peeti kinni 55-aastane mees, teatas Lääne prefektuur. Buss peeti Konuveres kinni ja sekkus politsei.

Prokuratuuri pressiesindaja Annely Ermi sõnul toimetati Eesti kodanikust kannatanu haiglasse ja ründamises kahtlustatav Läti kodanik viidi vaimse seisundi kontrolliks raviasutusse.

Kas nad teineteist tundsid ja kas rünnakule eelnes ka tüli, on kõigi muude asjaolude seas selgitamisel. Enne pussitamist politsei bussist ühtki hädakõnet ei saanud.

Tallinna-Vilniuse liini teenindava Ecolinesi juhatuse liige Elis Kovaljov ütles Delfile, et seoses politseiuurimisega ei ole juhtunust esialgu võimalik lähemalt rääkida. Lisaks ütles ta, et sündmus on nii värske, et bussifirmal pole kogu infot. Kovaljovi andmetel on kannatanu endiselt haiglas.

Kui palju bussis reisijaid oli, ei osanud ta öelda, kuid kinnitas, et reisijatele osutati kohapeal igakülgset abi ja nad toimetati sihtkohta teise sõidukiga, bussijuht ega sõiduk intsidendis kannatada ei saanud.