Ridala vallas toimunud üliraskest liiklusõnnetusest sai politsei teate mõni minut pärast kella seitset hommikul. Esialgsetel andmetel sõitis sõiduauto BMW kõrvalteelt peateele, kaldus vastassuunavööndisse ning põrkas kokku veoautoga Scania.

Kokkupõrkes hukkus neli noort meest, kellest üks oli 19-, kaks 21- ja üks 22-aastane, autojuhi kõrvalistmel viibis ka 15-aastane tütarlaps, kes toimetati vigastatuna haiglasse.

Üks hukkunutest oli Läänemaal tuntud rallisõitja Madis Kruusma, kes oligi õnnetuse hetkel roolis.

Delfi andmetel osteti õnnetusse sattunud sõiduauto kõigest kaks nädalat tagasi ja sõiduauto juht oli varem kihutamiste ja liiklusmärkide eiramise tõttu korrakaitsjate tähelepanu all.
Kalaküla BMW uuena

Samuti oli kohalikele teada, et noorteseltskond pidutses öösel kella nelja ajal Haapsalu kesklinnas, kella 6.30 paiku sõideti ööpäevaringselt lahti olevasse linnalähedasse söögikohta. Teade traagilisest õnnetusest saabus politseisse kella 7 ajal.

Lääne prefektuuri pressiesindaja Kaja Kukk ütles Delfile, et noormees äratas oma väljakutsuva sõidustiiliga politsei tähelepanu ööl vastu tänast Haapsalu kesklinnas. "Noormeest kontrolliti kella 2 ja 5 vahel kahel korral, mõlemal korral oli noormees autos üksi ja kaine," ütles Kukk.