Eile selgus, et Audrus  21-aastase Erika mõrvas kahtlustatava 34-aastase Andrese hingel võib olla ka teine veretöö - mullu novembris kadunud 55-aastase Karini tapmine. Naine elas kahes mõrvas kahtlustatava Andresega ühes majas.

Politsei leidis eile Uruste jõest naise torso, mis saadeti isiku tuvastamiseks ekspertiisi. Täna jätkasid politseijõud koos Pärnu sukeldumisklubi sukeldujatega jõe läbikammimist ning asitõendite kogumist. Maja, kus tapja ja tapetu elasid, asub kohe jõe ääres.

Aleviku vahel kõndinud noored emad rääkisid Delfi fotograafile, et rahvas on mõrvadest ärahirmutatud ning näitasid pipragaasi balloone, ilma milleta kodust välja minna ei julgeta.

Andres peeti kinni 7. aprillil ja vahistati 9. aprillil kahtlustatuna 21-aastase Erika mõrvas. Esialgsetel andmetel oli tegemist röövmõrvaga, kahtlustatav tungis naisele kallale eesmärgiga võtta temalt ära sülearvuti.

Erika lahkus oma kodust Pärnumaal Audrus 6. aprilli pealelõunal ning oli suundumas lähedaste juurde, kuid sinna ta ei jõudnud. Lähedased teavitasid Erika kadumisest politseid ja 7. aprilli õhtupoolikul leiti otsingute käigus noore naise vägivallatundemärkidega surnukeha.