Sõiduauto Nissani küljes olnud haagis, mille peal asus paat, tuli auto tagant lahti ja sõitis vastassuunas liikunud Mercedes Benzile külge sisse. "Löök oli tugev ja Mercedes Benzi kahjustused suured, auto vasak pool on sisse trambitud. Kogu auto vasakpoolne osa vajab vahetamist," kommenteeris Delfi lugeja.

Õnneks keegi autos olnutest viga ei saanud, kuna Mercedes Benzi juht keeras nii palju kui võimalik paremale, et vältida laupkokkupõrget. "Politsei sõnul sündisid Mercedeses olnud reisijad õnnesärgis, sest avarii võinuks lõppeda palju kurvemalt," sõnas sündmuskohal viibinud lugeja.

Lugeja sõnul tunnistas haagise omanik, et haagisega on varemgi probleeme olnud ja tegu on praak haagisega. Nissani juht süüdistaski juhtunus haagise müüjat, kuid õnnetuses võttis süü enda peale.

"Ilmselge on see, et haagise omaniku sõidukiirus oli tunduvalt suurem kui 50 km/h, mis võib olla üheks põhjuseks, miks haagis lahti tuli ja avarii põhjustas," sõnas lugeja.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Helen Uldrich ütles Delfile, et kuna keegi õnnetuses viga ei saanud ja osapooled jõudsid omavahel kokkuleppele, siis tegeleb juhtumiga edasi kindlustus.